• Гарантираното върховенство на Закона е нужно и за граждани, и за инвеститори

  ПП Нормална държава излезе с позиция след тиражирани в медиите обвинения на бизнеса срещу администрацията в “Младост ” за това, че строителни проекти в района са блокирани след идването на новото ръководство.

  Ето какво се казва в позицията:

  “Убедени сме, че граждани, инвеститори и собственици на имоти в „Младост“ не могат и не бива да живеят във вражда, тъй като общата цел на всички е районът да се развива като център на култура, спорт, образование, бизнес и инвестиции. Като политическа партия признаваме върховенството на Закона и не можем да толерираме неговото нарушаване.

  Приветстваме инвеститорите и предприятията, които искат да създават обществени блага, но това трябва да става във взаимен компромис и не за сметка на качеството на живот на хората.

  ПП “Нормална държава” отстоява опазването на околната среда като наше основно задължение към идните поколения и вярва в гражданското общество като коректив и съмишленик в изграждането на държавността. Привличането на инвестиции и разкриването на нови работни места е един от приоритетите на партията за развитието на икономиката. Всичко това – при върховенство на българското законодателство.

  Ето защо призоваваме инвеститорите и гражданите на „Младост“ с наша помощ да преодолеят пречките помежду си и заедно да намерим устойчиви решения за мястото на което живеем, работим и се развиваме.”

  Цялата статия и позицията на партията можете да прочетете тук.