• За нас

  Ние сме хора от цялата страна – от Петрич до Русе, от Бургас до Видин, на различна възраст и с различни професии, но с общи ценности – свобода, справедливост, солидарност, равенство, морал, защита на природата.
  Обединява ни една мечта – да живеем в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА. И ние ще се борим за тази мечта. Ще разрушим стените от алчност, безскрупулност и липса на достойнство, изграждани с десетилетия.
  За нас основният сблъсък в обществото ни днес не е ляво срещу дясно. А некорумпирани срещу корумпирани, честни срещу нечестни, добри срещу лоши.
  Преди 27 години започнахме да градим нашата нова държава откъм „покрива”. В резултат днес основите на общия ни дом са напълно ерозирали под тежестта на корупцията и олигархията, грижливо отглеждани от управляващите в тези почти три десетилетия.
  Кръпките няма да помогнат. Затова започваме всичко отначало.
  Пренаписваме правилата. Освобождаваме икономиката от политически рекет, натиск и корупция. Създаваме условия за истинска честна конкуренция. Отнемаме властта на монополистите. Налагаме възмездие за престъпници, олигарси, крадци и мошеници. Създаваме система от строги персонални наказания за чиновници, тормозещи всеки от нас.
  Връщаме ролята на държавата като инвеститор в географските райони и секторите, където липсват частни капиталовложения. Изграждаме държавни предприятия. Стимулираме държавни инвестиции в стартиращи перспективни компании. Създаваме икономика на знанието. Освобождаваме хората от състоянието на постоянен страх и мизерия.
  Ние- работещите, некорумпирани, съвестни, почтени хора, заставаме заедно, за да преборим корупцията, местните феодали и олигарсите.
  За нас е от значение какво образование, здравеопазване, социална защита и сигурност ще получим и къде ще живеят децата ни – в една географски обозначена територия или в нормална държава на морални принципи, честна конкуренция и духовни ценности.
  Това е битка за сърцето, душата и бъдещето на България. И тя ще бъде спечелена с вяра, отдаденост и личен пример от всеки един от нас.
  Няма усилие, което ще спестим, за да живеем в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!